Kom hurtigt i gang med din uddannelse
Du kan stadig nå at tilmelde dig en erhvervsuddannelse, og starte allerede til august 2016.
Læs mere om optagelse her

Velkommen til Esnord.dk

På vores hjemmeside kan du finde information om skolen og alle vores uddannelser og kursustilbud. Du kan også se vores tilbud til virksomheder og til skoler og UU-vejledere.

Hvis der er funktioner eller oplysninger, du mangler, eller hvis du falder over fejl på websitet, vil vi meget gerne høre om det – det er nemt og hurtigt at sende os en besked på web@esnord.dk

På forhånd tak – og rigtig god fornøjelse!

EsNord tv
Praktik
Leder du efter en praktikplads, eller mangler du en elev?
Læs mere om Esnords praktikcenter

Esnord på de sociale medier

     
Nyheder
26.04.2016 | Teknisk gymnasium HTX
Elever fra Teknisk Gymnasium i Helsingør på vej til DM i Science Cup
Vandt regionalt mesterskab i Ingeniørforeningens opfinderkonkurrence med overbevisende innovativ teknologiløsning til ældrepleje
Læs mere
15.04.2016
Erhvervsskolen Nordsjælland bliver mere digital
Fra maj 2016 vil Erhvervsskolen Nordsjælland udelukkende sende breve ud til elever, forældre og mestre som digital post.
Læs mere
11.04.2016 | Teknisk gymnasium HTX
Lily til robotkonkurrence i Las Vegas
Lily Li fra 2. årgang på HTX i Helsingør var til FIRST Robotics regional competition i Las Vegas i den første uge i april.
Læs mere
18.03.2016
Flere erhvervsuddannelser på vej til Frederikssund
Flere erhvervsskoler ønsker at placere en række nye erhvervsuddannelser i Frederikssund. Initiativet vil styrke uddannelsesmiljøet i byen og vil give flere unge fra Frederikssund og omegnskommunerne bedre mulighed for at få en kompetencegivende erhvervsuddannelse.
Læs mere
04.03.2016
Gymnasieelever gav råd om ansvarlig alkoholkultur
I ugen op til vinterferien var 2.A . på Teknisk Gymnasium Hillerød til konference på Christiansborg, hvor de gav deres input til diskussionen om, hvordan vi får en mere ansvarlig alkoholkultur blandt unge i Danmark. Alkoholpartnerskabet var initiativtager, og konferencen blev rundet af med en paneldebat med sundhedsordførere for V, S, DF og EL.
Læs mere
18.02.2016 | EUX Business
Ny reform giver elever større fleksibilitet
En gruppe nye elever på EUD og EUX Business i Helsingør har oplevet, at den nye erhvervsskolereform har givet dem mulighed for at starte uddannelse i januar i stedet for til august i år. Dermed får de større fleksibilitet i uddannelsen og mindsker spildtid i løbet af året.
Læs mere

Se alle nyheder