Erhvervsskolen Nordsjælland er et uddannelsescenter med flere afdelinger i Nordsjælland – vi har adresser i Hillerød, Frederiksværk og Helsingør, og vi tilbyder en bred vifte af uddannelser:

• 10. klasse
  • Teknisk gymnasium – HTX
  • Handelsgymnasiet – HHX
  • Tekniske erhvervsuddannelser
  • Teknisk EUX
  • EUD Business og EUX Business
  • AMU
  • Åben Uddannelse

I 2016 beskæftigede Erhvervsskolen Nordsjælland cirka 400 medarbejdere (356 årsværk), havde 2.489 årselever og en omsætning på 271 mio. kr.

Læs mere om Esnord

Profilbrochure Thumb

Skolens historie

Esnord er et resultat af en række fusioner, og i korte træk kan skolens historie skildres i følgende overskrifter:

I 1888 blev Hillerød Tekniske Skole etableret af Hillerød Industri- og Haandværkerforening. Undervisningen foregik i Møllestræde i Hillerød.

I 1963 skiftede skolen navn til Hillerød Tekniske Centralskole og flyttede ind i lokaler på Milnersvej, som skolen stadig bruger i dag.

I 1999 fusionerede Hillerød Tekniske Centralskole med Helsingør Erhvervsskole og tog navnet Erhvervsskolen Hamlet.

I 2003 fusionerede skolen med AMU Center Nordsjælland, og i 2007 skiftede skolen navn til Erhvervsskolen Nordsjælland – Esnord i daglig tale.

Her finder du os
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.

Jeg interesserer mig for:

Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev