Hvad er særligt ved 10. klasse på Esnord?
Det særlige er, at du hos os får 10. klasse og kommer godt i gang med en ungdomsuddannelse – samtidig.

Hos os aflægger du nemlig både folkeskolens 10. klasse afgangsprøve OG afslutter grundforløb 1. Dermed kan du fortsætte direkte på grundforløb 2 på en erhvervsuddannelse bagefter.

Vi har hele seks forskellige linjer, du kan vælge imellem, så du har alle muligheder for at fordybe dig i noget, der virkelig interesserer dig.

Hvilke fag bliver du undervist i?
Vi har seks linjer, du kan vælge imellem. Alle linjer har de obligatoriske fag, som er dansk, matematik og engelsk. Vi tilbyder også valgfagene tysk, fransk, fysik/kemi (kun i Helsingør) og idræt (kun i Hillerød). 

Hvis du har brug for hjælp til lektierne, kan du få det i vores lektiecafé. Du kommer også på ture, i praktik og på brobygning, og i løbet af foråret tager vi på studietur til udlandet. 

Er du klædt på til fremtiden? 
Vi lover, at du hos os får et anderledes skoleår i 10. klasse - ikke mindst, fordi du har flere forskellige linjer at vælge imellem og kan vælge noget, du virkelig brænder for. Desuden foregår undervisningen i et spændende miljø, hvor du får lov at snuse til forskellige fag og emner, inden du tager din endelige beslutning om, hvad du vil bagefter. 
Kort om uddannelsen
Vil du vide mere?
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev