Læs mere om 10. klasse i Hillerød

 


 

PÅ 10 klasse i Hillerød kan du vælge mellem fire forskellige linjer:

KROP OG SUNDHED

Hvis du interesserer dig for kost, ernæring, motion og velvære, er denne linje noget for dig. Her kombinerer vi teori og praksis i både køkken, skov og fitnesscenter. I køkkenet lærer du at planlægge og tilberede sund mad, og på linjens anden del vil du blive præsenteret for forskellige idrætsaktiviteter, hvor teori bliver blandet med praktiske udfordringer. 

IT OG KREATIVT DESIGN

Hvis du er fascineret af computerens mange muligheder, er lidt kreativ og elsker af føre dine idéer ud i livet, er denne linje noget for dig. Hvad enten det handler om logoer, hjemmesider, brugskunst, biler eller møbler er det hele begyndt et sted – nemlig med designerens idé.

AUTO OG EL 10 

Er du til motorer, ledninger og en blanding af gammeldags håndværk og moderne teknologi, er denne linje noget for dig. Du kommer til at arbejde på autoværkstedet kombineret med strøm. På denne linje bliver du fiks på fingrene og god til at få tingene til at køre. 

HÅNDVÆRKERLINJEN 

Er linjen for dig, der kan se dig selv som fremtidens håndværker. Her arbejder du med traditionelt bygningshåndværk, men også med elementer fra fremtidens husbyggeri.
Vi arbejder praktisk og projektorienteret - vi starter på tegnebrættet og slutter med færdige produkter. 
Din egen nysgerrighed kombineret med din kreativitet bliver udfordret, uanset hvilken håndværkerbranche du vælger efterfølgende. Muligheden for at prøve dig selv af i forskellige brancher foregår i brobygningsforløb på værkstederne og i korte praktikforløb.Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev