Bliv bager eller konditor!

Som bager fremstiller du brød til hverdag og weekend, mens du som konditor også fremstiller de mere eksklusive kager og desserter. En bager begynder ofte sit arbejde om natten, så du skal være indstillet på at skulle møde meget tidligt på jobbet. Uanset hvilken vej du vælger, skal du være klar til et håndværk, hvor kvalitet og hygiejne går hånd i hånd – og det lærer du alt om her på Erhvervsskolen Nordsjælland.


Hent faktaark om uddannelsen

Bager Faktaark          Optagelsedk 

Fakta

Samlet varighed: 3 år - 4 år 6 mdr.

Hovedområde: Fødevarer, jordbrug og oplevelser.

På Esnord kan du tage uddannelsens grundforløb. Se på ug.dk, hvor du kan tage hovedforløbet.


Studievejledning

Ring til Esnords vejledningscenter på telefon 48 29 00 00 – eller send os en mail på adressen vejledningen@esnord.dk.

Vejledningen er åben fra mandag til torsdag fra 8 til 14.

Esnord på de sociale medier

     
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:



Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev