På teknisk gymnasium er det vigtigt, at vi møder elevernes behov og hjælper dem til at blive endnu klogere. Derfor sætter vi også fokus på de elever, der har et særligt fagligt talent. 

Atu 2017

Skolen er med i projektet Akademiet for Talentfulde Unge (ATU), hvor de dygtigste elever med lyst og overskud får tilbudt nogle flere intellektuelle udfordringer ved siden af deres hverdag på teknisk gymnasium.

Som ATU-elev deltager du i akademiets forelæsninger, seminarer og udfordringer, der er målrettet elever på ungdomsuddannelserne.
Den nye viden og oplevelserne tager AT-eleverne med tilbage i gymnasie-klasseværelset, hvor det kan give en ekstra dimension i undervisningen – både for dem selv og klassekammeraterne. Det er skolens ledelse, der udpeger de elever, der skal indstilles til talentakademiet. 

Lily, Daniel og Carl Gustav fra HTX-Helsingør er ATU-elever.  

 

Science Cup og fag-OL

Det er ikke bare på Akademiet for Talentfulde Unge, at du kan bryde din hjerne uden for normal skoletid. 

Hvis du er skarp inden for naturvidenskaben, har du mulighed for at blive udfordret fagligt og kreativt, når vi deltager i et hav af andre konkurrencer. Hvert år deltager tekniske gymnasieelever i IDAs Science Cup og naturvidenskabelige fags olympiader.

 
 Jeppe


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev