Langelan 1 Web

De kalder det langeLAN - det rekordlange og rekordstore LAN-party, der blev afholdt på HHX/HTX i Helsingør fredag til mandag i påskeferiens start

104 elever, gæster og lærere fyldte kantinen med IT-isenkram, kabler, hubs, switches, tastaturer og skærme til marathon-LAN-party på HHX/HTX i Helsingør fra fredag eftermiddag til mandag d. 30. marts. 

Magnus Raaabjerg Hjort fra HTX, 3.a koordinerede LAN-arrangementet og kan stolt fortælle, at det er regionens suverænt største.

Deltagerne dyster i Battlefield, World of Warcraft og mange andre spil. Skal musearmen have en pause kører der film på storskærm, og der spilles også bordtennis og bordfodbold.

Menuen består af pizza, kanelgifler, chips, slik og sodavand, og når trætheden en sjælden stund overmander spilleglæden, lægger nogle af deltagerne sig et par timer på liggeunderlag og oppustelige madrasser mellem kabler og stikdåser.

LANg tradition

HHX/HTX i Helsingør har arrangeret 3-4 LAN-parties om året i de sidste 8 år, og det er blevet en fasttømret del af det gode gymnasiemiljø, som også trækker en del gamle elever og venner til.

Langelan 2 Web

Langelan 3 WebTilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev