Både Helsingør og Hillerød har et studiecenter. Det er et mindre bibliotek spækket med al den faglitteratur, du som elev har brug for, når du skal arbejde med store opgaver og spændende projekter.

Her har du mulighed for at surfe i flere forskellige databaser efter informationer, og som en del af det dynamiske studiemiljø er der både arbejdspladser med computere med internet og andet udstyr og god plads til både gruppearbejde og pausesladder. Hvis du har din egen computer med, kan du bruge det trådløse netværk.

Studctr

I Studiecentret har du mulighed for at trække på vores bibliotekar. Bibliotekaren giver gerne en hjælpende hånd med at finde de rigtige bøger eller artikler til dit projekt eller give gode råd til, hvilken database der er mest relevant til den opgave, du er i gang med.

En gang om året kommer bibliotekaren ud i hver klasse, hvor der holdes et oplæg om informationssøgning, kildekritik og søgning i bibliotekets system, så du er klædt på til forskellige faglige projekter.

Biblioteksystem
Log dig på vores bibliotekssystem med dit cpr-nr. og betjen dig selv, med at søge i skolens beholdning, registrere dine udlån og aflevere dine hjemlån.

Bibliotekarens træffetider
Studiecentret i Hillerød og på Campus Helsingør har åbent for selvbetjening i skolens åbningstid.
Bibliotekaren kan træffes:
Hillerød: mandag, onsdag og torsdag i tidsrummet 8.00 - 14:00, fredag kl. 8.30-14.00
Campus Helsingør: tirsdag fra kl. 08:30 til 14:00

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte bliotekaren på mail, prp@esnord.dk.Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev