Esnord er med i projektet FUEL, som netop har fået tilsagn om 13 mio kr. Projektet har til formål at sikre, at flere unge gennemfører en erhvervsuddannelse, og støtten kommer fra EU’s Socialfond og fra Region Hovedstadens regionale erhvervsudviklingsmidler.

FUEL gennemføres af de seks partnere: Frederikssund Kommune, Frederikssund Erhverv og de fire erhvervsskoler: TEC, SOPU, Esnord og Knord.

Rammen for projektets indsatser er, at alle aktiviteter udspringer af det tværgående, koordinerede og forpligtende samarbejde mellem kommune, virksomheder og erhvervsskoler med fokus på det udvidede Campus i Frederikssund.

- Vi har fra erhvervsskolernes side løbende fokus på at øge optaget på vores erhvervsuddannelser. Med FUEL sætter vi endnu mere fokus på området gennem det stærke partnerskab, vi nu har etableret. Det er afgørende, at vi forener kræfterne, for partnerskaber og samskabelse er vejen frem, hvis vi skal nå regeringens mål om, at 30 procent af en ungdomsårgang skal vælge en erhvervsuddannelse i 2025, fortæller Inge Prip, direktør for Esnord.

Læs Frederikssund kommunes pressemeddelelse om FUEL-projektet herTilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev