Erhvervsskolen Nordsjælland er et uddannelsescenter med flere afdelinger i Nordsjælland – vi har adresser i Hillerød, Helsingør og Frederikssund, og vi tilbyder en bred vifte af uddannelser:

• 10. klasse
  • Teknisk gymnasium – HTX
  • Handelsgymnasiet – HHX
  • Tekniske erhvervsuddannelser
  • Teknisk EUX
  • EUD Business og EUX Business
  • AMU
  • Åben Uddannelse

I 2017 beskæftigede Erhvervsskolen Nordsjælland cirka 400 medarbejdere (352 årsværk), havde 2.420 årselever og en omsætning på 270 mio. kr.

Skolens historie

Esnord er et resultat af en række fusioner, og i korte træk kan skolens historie skildres i følgende overskrifter:

I 1888 blev Hillerød Tekniske Skole etableret af Hillerød Industri- og Haandværkerforening. Undervisningen foregik i Møllestræde i Hillerød.

I 1963 skiftede skolen navn til Hillerød Tekniske Centralskole og flyttede ind i de lokaler på Milnersvej, som skolen stadig bruger i dag.

I 1999 fusionerede Hillerød Tekniske Centralskole med Helsingør Erhvervsskole og tog navnet Erhvervsskolen Hamlet.

I 2003 fusionerede skolen med AMU Center Nordsjælland, og i 2007 skiftede skolen navn til Erhvervsskolen Nordsjælland – Esnord i daglig tale.

Her finder du os
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.

Jeg interesserer mig for:

Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev