I 10. klasse på Esnord får du et år, hvor du kan forbedre dine karakterer, blive mere moden og blive klar til at træffe det helt rigtige valg af ungdomsuddannelse. 10. klasse på Esnord forbereder dig til at gå videre på en erhvervsuddannelse eller i gymnasiet . Dine lærere har fokus på dig, og de hjælper dig med at styrke dine svage sider og gøre dine stærke sider endnu bedre. Du kommer også på ture, i praktik og på brobygning, og i løbet af efteråret tager vi på studietur til udlandet.

Få et forspring i din uddannelse

Det særlige er, at du hos os får 10. klasse og kommer godt i gang med en ungdomsuddannelse – samtidig. Hos os aflægger du nemlig både folkeskolens 10. klasses afgangsprøve OG afslutter grundforløb 1. Bagefter kan du fortsætte direkte på grundforløb 2 på en erhvervsuddannelse – på den måde ‘sparer’ du 20 uger.

Vælg den linje du brænder for

Vi lover, at du hos os får et anderledes skoleår i 10. klasse – ikke mindst, fordi du har flere forskellige linjer at vælge imellem og kan vælge noget, du virkelig brænder for, men også fordi undervisningen foregår i et spændende miljø, hvor du får lov at snuse til forskellige fag og emner, inden du tager din endelige beslutning om, hvad du vil bagefter.

Alle linjer har de obligatoriske fag, som er dansk, matematik og engelsk. Vi tilbyder også tysk og fysik som valgfag. Hvis du har brug for hjælp til lektierne, kan du få det i vores lektiecafé.

På 10. klasse i Hillerød kan du vælge mellem tre forskellige linjer:

  • Mad og oplevelser
  • Bæredygtigt byggeri
  • Motor og teknik
  • Fra august 2019 kan du vælge EUX10


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev