10. klasse på Esnord i Hillerød

I 10. klasse på Esnord får du et år, hvor du kan forbedre dine karakterer, blive mere moden og klar til at træffe det helt rigtige valg af ungdomsuddannelse. Du lærer også at samarbejde med nye mennesker og har mulighed for at knytte nye venskaber. Vores lærere har fokus på dig, og de hjælper dig med at styrke dine svage sider og gøre dine stærke sider endnu bedre.

Hele skoleåret igennem har du to dage om ugen med klasseundervisning, to dage med værkstedsundervisning, og om fredagen har vi ”Faglig fredag”, med bl.a. idræt og ture ud af huset. Du kommer også i praktik og på brobygning, og i løbet af efteråret tager vi på studietur til en europæisk storby.

Få et forspring i din uddannelse

Hos os aflægger du både folkeskolens 10. klasses afgangsprøve OG afslutter erhvervsuddannelsernes grundforløb 1, også kaldet 20-20-modellen. Bagefter kan du fortsætte direkte på grundforløb 2 på en erhvervsuddannelse – på den måde ‘sparer’ du 20 uger.

Finder du i løbet af 10. klasse ud af, at du hellere vil søge ind på en anden ungdomsuddannelse, kan det også være en mulighed.


Vælg den linje, du brænder for

Vi lover, at du hos os får et anderledes skoleår i 10. klasse – ikke mindst, fordi du har flere forskellige linjer at vælge imellem og kan vælge noget, du virkelig brænder for, men også fordi undervisningen foregår i et spændende miljø, hvor du får lov at snuse til forskellige fag og emner, inden du tager din endelige beslutning om, hvad du vil bagefter.

I 10. klasse på Esnord kan du vælge mellem fire forskellige linjer:

  • Mad og oplevelser
  • Bæredygtigt byggeri
  • Motor og teknik
  • Fra august 2019 kan du vælge EUX10

Alle linjer har de obligatoriske fag, som er dansk, matematik og engelsk. Vi tilbyder også tysk og fysik som valgfag.Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev