På grundforløb 1 kan du vælge mellem disse fagretninger:

 Ansøg om optagelse på www.optagelse.dk


Benzin og spænding

Du kommer til at arbejde med biler, el og svejsning. Vi gør biler klar til syn, lærer synsregler og arbejder i værkstedet med den lærte teori inden for bremser ohms lov og meget andet. Når bilen er synsklar, skal den sælges. Her arbejder vi med klargøring i form af rengøring og maskinpolering. I det sidste projekt adskiller vi flere biler i atomer. På den måde lærer vi alt om opbygning og virkemåde. I vores grundfag er det gennemgående tema også BILER. I dansk arbejder vi med ekstern kommunikation ved salg, manualer og videoer. I matematik arbejder vi med temaerne: klar til salg- moms og fortjeneste, cylinder volumen, Ohms lov og effektformlen.

Denne fagretning udbydes i Hillerød


Bæredygtig teknologi

Vi opretter firmaet- Værftet, hvor eleverne samles i sjak. 

Her vil vi producere et skrog til en båd, udvikle el til styretøj og bassin til at sejle i. Du vil arbejde inden for fagene, bådebygger, elektriker, VVS, og tømrer. 

Grundfagene passer til de praktiske fag. I matematik, vil vi bl.a. arbejde med regnskab og materialeberegning. I dansk vil vi arbejde med brugsanvisning, reklamation og markedsføring. Vi afslutter med en bådmesse, hvor forældre vil være velkomne til at komme og kigge.
Denne fagretning udbydes i Hillerød

Fremtidens byggeri

Fremtidens byggeri er for dig, som har lyst til at deltage i et forløb fuld af spændende projekter på tværs af forskellige håndværksfag – det vil sige vvs, struktør, tømrer, snedker, murer, maler og elektriker. Du kommer til at bruge både dine hænder og dit hoved til at løse praktiske opgaver i samarbejde med dine holdkammerater. Undervisningen er bygget op omkring et tværfagligt byggeprojekt, hvor du lærer at samarbejde, udvikle dine egne ideer, dokumentere dit arbejde og lave en tidsplan.
Denne fagretning udbydes i Hillerød i januar og august 2019 og i Helsingør i august 2019. Fagretningen kan vælges som EUX

Mad og oplevelser

Mad og oplevelser er grundforløbet for dig, der har lyst til at være med i et forløb fuld af spændende projekter, hvor det gennemgående tema er din egen fest. Det kan være din fødselsdag, fest for vennerne eller en julefrokost. Du lærer at planlægge festen i detaljer, så dine gæster får en god oplevelse. Du lærer at give andre en god oplevelse, og samtidig lærer du om hygiejne, ernæring, miljø, rengøring og vedligeholdelse.
Vi arbejder med temaer som at flytte hjemmefra, Masterchef og Den Store Bagedyst.
Denne fagretning udbydes i Hillerød

Etablering og udvikling – handel, kontor og event

Handel og kontor er et grundforløb fuld af spændende projekter. Vi arbejder med emner som mediernes rolle i samfundet, salgspsykologi og kundeadfærd. Vi arbejder også med ideudvikling, markedsføring og budgetter. Du kan for eksempel lære at udvikle en app, markedsføre den og styre økonomien i projektet. Hvis du vil arbejde i butik, kan du for eksempel arbejde med mode, skønhed, IT, tele og elektronik. På kontorretningen kan du vælge at arbejde hen imod erhverv med fokus på økonomi og administration eller job som lægesekretær og advokatsekretær. Undervejs i forløbet hjælper vi dig med at finde ud af hvilken uddannelsesretning, der passer bedst til dig.

Denne fagretning udbydes i Helsingør
 

Fremtidens byggeri, produktion og teknologi

Du starter din erhvervsuddannelse med grundforløbet Fremtidens byggeri, produktion og teknologi, fordi du er interesseret i byggeuddannelserne som fx tømrer, elektriker og VVS-uddannelsen, og samtidig også er nysgerrig på industriuddannelserne til fx industrioperatør.
Du får også et indblik i, hvilke muligheder der er for at arbejde med it og data i industrien i dag. Det hele bindes sammen af tværfaglige projekter. 
Denne fagretning kan du vælge i Frederikssund
Fagretningen kan også vælges som EUX

 Læs mere


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev