På grundforløb 1 kan du vælge mellem disse fagretninger:

 


Benzin og spænding i 3D - så kører det for dig!

Du kommer til at arbejde med biler og el, og så dokumenterer du det hele i forløbet omkring teknisk design, hvor du laver din egen personlige instruktionsmanual. Du får mulighed for at sætte manualen op grafisk og illustrere den med masser af billeder i et lækkert og professionelt design, og du kan arbejde videre med den under resten af din uddannelse. 
Denne fagretning udbydes i Hillerød


Bæredygtig teknologi - løs fremtidens miljøproblemer på den fede måde!

Du har lyst til at uddanne dig inden for et af de fag, som arbejder hårdt på at forbedre miljøet ved at satse på mere effektiv teknologi og fornybar energi, nemlig teknisk designer, VVS, el, smed/ industriteknik, og maritime håndværk, og det er lige noget for dig at starte på et forløb fuld af spændende projekter. Sammen med os kommer du ud på en spændende rejse, hvor du forsker i, hvad der kan ske, når du blander bæredygtig teknologi med design, sol, vind, vand og intelligent energi.
Denne fagretning udbydes i Hillerød

Fremtidens byggeri og miljø

Fremtidens byggeri og miljø er for dig som har lyst til at deltage i et forløb fuld af spændende projekter på tværs af forskellige håndværksfag – det vil sige vvs, tømrer, snedker, murer, maler, elektriker og teknisk designer. Du kommer til at bruge både dine hænder og dit hoved til at løse praktiske opgaver i samarbejde med dine holdkammerater. Undervisningen er bygget op omkring et tværfagligt byggeprojekt, hvor du lærer at samarbejde, udvikle dine egne ideer, dokumentere dit arbejde og lave en tidsplan.
Denne fagretning udbydes i Hillerød og Helsingør, og kan vælges som EUX

Mad og oplevelser – fordi livet er en fest, og du er inviteret!

Mad og oplevelser er grundforløbet for dig, der synes det lyder spændende at være med i et forløb fuld af spændende projekter, hvor det gennemgående tema er din egen fest. Det kan være din fødselsdag, fest for vennerne eller en julefrokost. Du lærer at planlægge festen i detaljer, så dine gæster får en god oplevelse. Du lærer at give andre en god oplevelse, og samtidig lærer du om hygiejne, ernæring, miljø, rengøring og vedligeholdelse.
Denne fagretning kan du vælge i Hillerød

Etablering og udvikling – handel, kontor og event

Du vælger denne fagretning fordi du har lyst til arbejde i butik, på kontor eller som eventkoordinator, og lære om mediernes rolle i samfundet, salgspsykologi og kundeadfærd. Vi arbejder også med ideudvikling, markedsføring og budgetter. Du kan for eksempel lære at udvikle en app, markedsføre den og få styr på økonomien bag projektet.
Denne fagretning udbydes i Helsingør
 

Fremtidens byggeri, produktion og teknologi

Du starter din erhvervsuddannelse med grundforløbet Fremtidens byggeri, produktion og teknologi fordi du er interesseret i byggeuddannelserne som fx. tømrer, elektriker og VVS-uddannelsen, og samtidig også er nysgerrig på industriuddannelserne til fx. smed, industritekniker og industrioperatør. Du får også et indblik i hvilke muligheder, der er for at arbejde med it og data i industrien i dag - og det hele bindes sammen af spændende tværfaglige projekter. 
Denne fagretning kan du vælge i Frederikssund
Fagretningen kan også vælges som EUX

 Læs mere


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev