Et hold elever fra byggepakken tog på udflugt til toppen af Hillerød. Holdet havde i ugerne forinden arbejdet med at opstille forskellige former for stilladser, som dog højest har rakt otte meter i vejret. Så det var et imponerende syn, der ventede kursusterne, da de mødtes ved Hillerød Station. Her er der for tiden gang i en byggeplads med et imponerende byggestillads, der stræber sig op over 35 meter over byen.

Spændende arbejdsplads
Turen markerer afslutningen på byggepakkens stilladsforløb. Under kyndigt opsyn fik kursisterne mulighed for at bestige stilladset, der via smalle trappetrin fører hele vejen op til toppen. En vej som stilladsarbejdere skal være helt tryg ved, selvom den kan se lidt skræmmende ud nede fra landjorden. Overraskende nok gav det at træde ud på toppen ikke det samme sug i maven, som kursisterne havde oplevet på mindre stilladser. "Det her er så stort og så stabilt, at man slet ikke bliver nervøs" fortalte flere begejstret. "Det er også spændende at se byen fra en ny vinkel, og så er det et arbejde, hvor man er ude i den friske luft".

En fremtid i branchen
Byggepakken er et samlet forløb, hvor man kan blive kvalificeret til at søge arbejde inden for byggebranchen, også selvom man oprindeligt kommer fra et andet fag. Efter udflugten – hvor alle nåede helt til tops – er holdet enige om, at det helt sikkert er spændende at arbejde i højden.

Stillads1 Web

Stillads8 Web

Stillads2 Web

Stillads3 Web

Stillads4 Web

Stillads5 Web

Stillads6 Web

 Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev