Fredag den 22. september blev der afholdt Campusdag på Campus Frederikssund – en dag med mere end 25 aktiviteter på tværs af uddannelsesstederne.

Aktiviteter for enhver

Traditionen tro blev der afholdt Campusdag i Frederikssund, hvor mere end 1100 elever fra Frederikssund Gymnasium, 10. klasse på CampusU10, Knord, Esnord, SOPU og TEC kunne få nye bekendtskaber, mens de deltog i en af de mange forskellige aktiviteter. Der blev fx afholdt turnering i poker, Trivial Persuit og fodbold, nogle var ude at fiske, mens andre var til Kung Fu, soldater-foredrag, debat om ungdoms- og bandekultur eller på Nationalmuseet. Om aftenen var eleverne inviteret til fest.

Kamp og kammeratskab

På plænerne bag Frederikssund Hallerne blev der om formiddagen spillet 8-mands fodbold. Den sidste kamp mellem Esnord-eleverne og et blandet holdt, der kaldte sig ”Dansk Pas”, endte uafgjort 1:1. Men Martin Zerling, der går på grundforløbet til elektriker på Esnord, var alligevel i godt humør. ”Se, det er min nye veninde”, siger han kækt efter kampen, mens han lægger armen om holdkammeraten Lucia Kruize, der går i 1.g på Frederikssund Gymnasium. De fortæller, at Lucia tidligere på formiddagen spillede for et modstanderhold, men at Esnord-drengene hurtigt spottede hendes glimrede fodboldevner. ”Hun er super god og skulle bare med på vores hold”, fortæller Martin. Lucia var ikke i tvivl om, hvilken aktivitet på Campusdagen hun skulle melde sig til. ”Det er fedt at få lov til at spille fodbold og at lære nye mennesker at kende – og det er sjovt at få lov til at spille med nogen, der også er gode”, fortæller hun.

Campusdag1

Campusdag2Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev