Andreas Von Der Heide

 Man kan forvente et medrivende og indlevende foredrag af Andreas von der Heide

 

Det bliver den kendte iværksætter, foredragsholder, rådgiver, langdistanceløber, m.m.m., Andreas von der Heide, der åbnder dette års udgave af Handelsprisprojektet på EUD og EUX Business, Erhvervsskolen Nordsjælland, Campus Helsingør. 

 

Erfaren iværksætter, foredragsholder og langdistanceløber

Andreas von der Heide er bl.a. kendt som den ene halvdel bag tøjfirmaet Les Deux, der startede i et baglokale i en butik i Helsingør, men han har også et langt CV som foredragsholder og rådgiver i private og offentlige virksomheder og organisationer. Derudover har han deltaget i løbet Desert Run, der er et 250 km langt løb i Sahara-ørkenen.

 

Handelsprisprojektet

Handelsprisprojektet er en konkurrence for elever på EUD og EUX, der afslutter deres eksamen, og den afholdes en gang årligt, lige inden sommerferien. Førstepræmien i konkurrencen er en check på 10.000 kr., og dommerpanelet i konkurrencen er et udvalg af repræsentanter fra Helsingør Kommune, det lokale erhvervsliv i Helsingør og Erhvervsskolen Nordsjælland.

I år består dommerpanelet af:

Borgmester i Helsingør Kommune, Benedikte Kiær

Varehuschef i Kvickly Prøvestenscentret, Klaus Ljungdahl

Managing director i virksomheden Netværk og Sparring, Tino Jønsson.

Uddannelseschef og uddannelsesleder på Erhvervsskolen Nordsjælland, Pia Guldbæk og Yngve Wergeland Dinsen

 

Handelsprisprojektets formål

Handelsprisprojektet er et samarbejde mellem Erhvervsskolen Nordsjælland og forskellige erhvervsvirksomheder i Helsingør Kommune for at fremme aktiviteter inden for det lokale erhvervsliv og uddannelsesområdet.   Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev