Forestiller du dig en fremtid i erhvervslivet, hvor du arbejder med fx salg og marketing, jura, økonomi, sprog og internationale eller finansielle forhold?

Start på Handelsgymnasiet og få en HHX studentereksamen, der fokuserer på de kvalifikationer, som de videregående uddannelser og i erhvervslivet efterspørger. Kvalifikationer som selvstændighed, samarbejde, højt fagligt niveau, erhvervs- og samfundsmæssig indsigt sikrer, at du bliver en af fremtidens bedste studenter.

Dyrker du sport på højt niveau?

Er du talentfuld indrætsudøver med ambitioner om at kombinere din idræt med din ungdomsuddannelse, kan Esnord tilbyde dig særligt gode vilkår. Se mere her

Samarbejdet med erhvervslivet

Som elev hos os vil du opleve, at vi inddrager det lokale erhvervsliv i undervisningen. Især Nordea har HHX et godt samarbejde med, fordi det er vigtigt, at det, du lærer, er konkret. Du kommer på besøg i banken, og du skal også i grupper arbejde med en særlig Studieprisopgave, hvor de bedste opgaver bliver belønnet af Nordea-Fonden.

Hvis du ser din fremtid inden for den finansielle sektor, er det en god idé at vælge HHX. I flere år har Nordea rekrutteret bankelever fra vores skole. Gennem samarbejdet med banken lærer du om, hvilke forventninger en arbejdsgiver har til dig som kommende medarbejder.Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev