Når man går i gymnasiet sker der en masse nye ting

Overordnet set, bliver du udfordret på helt nye fag, begreber, modeller og vinkler som vores samfund kan ses på.

ATU
Atu 2017
Lily, Daniel og Carl Gustav er ATU-elever

Derudover indstiller vi hvert år de bedste elever fra 1. g til at søge om at blive optaget på Akademiet for Talentfulde Unge.
Hvis vi prikker dig, så er det fordi, vi vurderer at du vil kunne nå endnu længere og udvikle dine potentialer endnu mere ved at søge ind på ATU. De elever, der bliver optaget på ATU, har stor glæde af denne udfordring og bringer ofte nye input og vinkler med tilbage i klasserummet.

DM i Erhvervscase
i 2. g deltager hvert år 1 hold (3-4 personer) i konkurrencen DM i Erhvervscase, hvor man dyster på sine evner til at analysere en bestemt virksomheds situation og udfordringer og derefter finde frem til den bedste løsning på netop det problem, man har udvalgt. DM i Erhvervscase giver en virkelig god fornemmelse af, hvordan de to økonomisk-rettede fag Virksomhedsøkonomi og Afsætning spiller sammen. Kun den gruppe der præsterer den bedste analyse, den bedste løsning på den valgte udfordring og får formidlet løsningen bedst, kommer videre til DM.

Nordeas Studiepris
I samarbejde med Nordea udarbejder gymnasiets lærere en eller flere problemstillinger med forbindelse til Helsingør, som du i 3. g finder løsninger på i grupper. Det er en konkurrence, hvor du bliver udfordret på dine evner til at analysere og perspektivere en aktuel og lokal problemstilling. Den bedste løsning og præsentation modtager en ganske stor pengepris.

Studiepris1 241116Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev