Når klokken ringer ud

Dine tre år på HHX er vigtige i dit liv. Og det er år, du kommer til at huske for meget andet end lektier og skoleskema.

På HHX ved vi, hvor meget et godt studiemiljø betyder. Det skal være sjovt at stå op om morgenen, og der skal være noget at glæde sig til.

Du kommer derfor til at gå på en skole, der har masser af aktiviteter. Både af festlig og faglig karakter.

Fester
Introfest, gallafest og LAN-parties er faste traditioner på HHX i Helsingør

Festerne

På skolen har vi mange gode traditioner. I august holder vi en kæmpe introfest. I maj fester vi på plænen, når tredjeårs eleverne holder sidste skoledag. Men årets nok største begivenhed er gallafesten for den ældste årgang. Her får den fuld gas, når pigerne kommer i store skrud og opsat hår, mens drengene er i habit. Sammen ankommer de i flotte biler, poserer på den røde løber og danser lancier.

Selvom du ikke går på tredje år, bliver du ikke snydt for gode fester. Et festudvalg, som består af elever, arrangrer hvert år fester, fredagscafeér og LAN-parties i løbet af skoleåret.

Idrætsdage

I september måned har vi vores årlige tradition: idrætsdagen. Her kan du dyste i forskellige discipliner som streetbasket, volley, hockey og duathlon.

Idraet2

Elevrådet

Er du med i elevrådet, kan du være med til at sætte dit præg på skolen. Hvilke sociale aktiviteter synes du, der mangler? Skal der laves noget om i kantinen? Hvad kan lærerne gøre for, at undervisningen bliver endnu bedre?

Berlin 14 Alle

Studietur til udlandet

Bliv klogere på Paris eller Prag, på Berlin eller Bruxelles, når du i selskab med dine kammerater udforsker byerne. På studieturene er der et fagligt program med virksomhedsbesøg og foredrag, mens der om aftenen er tid til at spise og hygge med klassen.

HHX fortalt i billeder

Tit siger et billede langt mere, end hvad ord kan beskrive. Se fotos fra forskellige events på HHX-Helsingør hér.Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev