Drugrebels Web

HHX-, HTX-, HG- og 10. klasse-elever fra hele Campus Helsingør var samlet i kantinen på Rasmus Knudsens Vej i Helsingør torsdag d. 29. oktober til arrangement om stoffer og misbrug blandt unge med Drugrebels Roadshow.

Campus Helsingør havde inviteret roadshowet på beøg i halvanden time, hvor blandt andet en ung læge fortalte om sine oplevelser på hospitalet med stofforgiftninger og den seneste viden om rusmidler.

Men stærkest indtryk gjorde en ung kvinde, der fortalte sin egen historie fra festlig teenager til stofafhængig, isoleret, forgældet og angst. De omkring 300 unge var helt stille mens den barske historie blev fortalt.

Stærkt indtryk

 ”Jeg synes det var ret vildt at få at vide at hash kan spores op til 8 uger i kroppen efter man havde taget det, så jeg blev skræmt på den gode måde til ikke at ryge hash, eller tage stoffer. Det gjorde også stort indtryk hvor meget hash påvirker det sociale – så man fravælger ens venner og familie, så jeg skal aldrig prøve det” siger Line fra HHx2.

Drugrebels

Drugrebels er en række frivillige, som tager rundt i Danmark for at inspirere teenagere til at træffe et aktivt valg i forhold til stoffer, fordi stoffer i dag er så almindeligt udbredt blandt de 18-20-årige at forældre, skole og samfund er nødt til at forholde sig til problemet.
Læs mere om Drugrebels på www.drugrebels.dk 

Drugreb GocartTilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev