Introtur 12

Hele 1. årgang på HHX/HTX i Helsingør var på 2 dages introtur til Næsbycentret ved Glumsø på Sydsjælland i uge 36 sammen med klasselærerne, NielsRohlin Madsen, Preben Meyer og Kim Pii. 

På lejrpladsen var der 8 teepeer og 3 bålpladser og en masse rafter, reb og brændeknuder. Og første samarbejdsøvelse - "pimp din camp" gik så ud på at bruge materialerne til at bygge den mest spændende funktionelle overlevelsescamp.
Én klasse byggede et helt bord-bænke-kompleks og en anden klasse et trænings- og relax-tårn - og alle byggede hyggepladser rundt om bålstederne.

Fagligt-socialt program

De professionelle instruktører fra Teamtours havde sammensat et underholdende og lærerigt program af teambuilding-øvelser med forskellig vægt på kreativitet, samarbejde, logisk tænkning og fysiske tillidsskabende aktiviteter.
Her kom eleverne helt til tops i trækronerne, samarbejdede om at stable og bestige mælkekasser, byggede tømmerflåder og sejlede ud på søen.
Vejret var helt i top med sol og 25 grader - helt fantastisk for midt-september!
Til aften blev der udleveret råvarer til madlavning, og så gik eleverne i gang med at tilberede mad over bål. Sidst på aftenen var der arrangeret natteløb bygget over en historie om at forcere jungle-grænselandet mellem Nicaragua og Guatemala og overleve i krydsfeltet mellem diamantsmuglere og grænsepoliti - meget underholdende!

Efter lidt bål-hygge krøb de ca. 70 elever i teepeerne og trak soveposerne godt op om ørerne - nætterne i september er trods alt ret kølige.

Evalueringerne af turen viste at eleverne var blevet rystet godt sammen, havde lært hinanden meget bedre at kende og havde fået gode erfaringer med samarbejde og tillid som er guld værd i undervisning og projektarbejde.

Introtur 13

Introtur 14

Introtur 4

Introtur 15Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev