Selvom du er knivskarp til økonomi og sprog, kan det godt være, at dine evner til at læse bøgerne til undervisningen og skrive opgaverne ikke er helt på samme niveau. Men det betyder ikke, at du må opgive at komme på HHX, eller at du må vinke farvel til de gode karakterer. Langt fra.

Vi kan hjælpe dig, hvis du tøver ved de længere ord i lektierne, staver anderledes end retskrivningsordbogen, eller glemmer teksternes pointer, og vi får dig op på et niveau, hvor du kan klare uddannelsens krav, og hvor du kan udfolde dine andre stærke sider.

Når du er kommet godt i gang med første år på HHX, bliver du og dine kammerater screenet af en læsevejleder. Vejlederen vurderer dit niveau, og skulle du have lidt svært ved noget, tilbyder vi dig hjælp.

IT-rygsæk

For ordblinde elever kan vi tilbyde det, vi kalder en "it-rygsæk". Du får en computer, hvor der er tale- og skriveprogrammer på, så du blandt andet kan få læst tekster op. Computeren og redskaberne må også gerne bruge til eksamen.

Hvis du gerne vil have fat i en it-rygsæk, skal du tale med studievejlederen. Studievejlederen hjælper dig med at søge it-rygsækken, og bliver du godkendt, får du hjælp til at lære at bruge programmerne.

Lektiecafé

I hverdagen fylder det faglige meget - også når klokken ringer ud. For der er mange lektier, du skal bruge tid på. Nogle gange kan formlerne i matematik eller regnskabet i virksomhedsøkonomi drille, og derfor tilbyder skolen dig hjælp. Du kan troppe op i lektiecafeen, hvor ældre elever og lærere er klar til at kaste ekstra øjne på dine afleveringer.Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev