Studievalg

Er du i tvivl om, hvordan din fremtid skal se ud efter HHX eller HTX, er der ingen grund til at rykke hårene ud af hovedet. For hos Studievalg er der hjælp på den anden side af døren. Her sidder en konsulent, som vejleder uafklarede elever, der ikke ved, hvilken vej de skal gå.

Studievalgets konsulenter guider dig, hvis du har svært ved at få overblik over de mange uddannelser eller mangler ideer til at komme i gang med dit studievalg. Det kan også være, at du har for lave karakterer til at komme ind på din favorituddannelse, eller du ikke kan finde informationer om uddannelser.

Alle på HHX og HTX kommer i kontakt med en konsulent, fordi denne ofte er ude i klasserne og fortælle om, hvordan man kan spore sig ind på en uddannelse, hvordan man finder ud af, hvad der er vigtigt i forhold til sin kommende uddannelse og hvilke kriterier man skal vælge ud fra.

Konsulenten tilbyder også gruppevejledning, individuel vejledning og frivillige arrangementer om eksempelvis studier i udlandet. Og konsulenten arbejder tæt sammen med studievejlederne på HHX og HTX.

Mere om Studievalg på https://www.ug.dk/studievalg

Individuel studievalgsvejledning på din skole

Du kan aftale en individuel samtale på skolen med studievalgsvejlederen fra Studievalg.
Du booker tid på www.studievalg.dk/book og vælger "Elev på Esnord, Helsingør".

Du kan også kontakte den tilknyttede Studievalgsvejleder via mail, Sofie Wisborg (Helsingør), mail: sowi@studievalg-kbh.dk

StudievalgTilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev