Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine idéer af i praksis? Har du en designer i maven? Teknik i fingrene eller flair for IT? Så velkommen til HTX-uddannelsen på teknisk gymnasium i enten Helsingør eller i Hillerød – her brænder vi for dig!

Dm Billund 2 Web

Fra den første dag, du træder ind ad døren til teknisk gymnasium, former du i høj grad selv uddannelsen efter dine egne interesser og ønsker. Hos os møder du blandt andet det helt unikke fag teknologi, men du bliver også indført i almene fag og får et godt kendskab til naturvidenskab og teknik, da du altid har matematik, fysik og kemi på minimum B-niveau. 

 

Undervisningen foregår ikke kun med læreren bag katederet, for i nogle af timerne skal du også eksperimentere i laboratoriet eller værkstedet.

En del af undervisningen er orienteret omkring gruppe- og projektarbejde. Du tilegner dig den vigtige evne at kunne samarbejde og idéudvikle i grupper – en egenskab, du får brug for, når du skal læse videre, og når du skal ud på arbejdsmarkedet.

Uddannelsen er bygget op i et grundforløb på et halvt år og en studieretning på to og et halvt år.

Se og hør, hvad HTX førte til for den tidligere elev på HTX-Helsingør, Mathias Kirkegaard:Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev