Et kuld spirende talenter springer ud!

Torsdag d. 1. februar blev der på Frederiksborg Gymnasium afholdt en afsluttende messe og reception for Spirende Talent-programmet.

27 dygtige unge mennesker fra 9.klasse i Hillerød og Gribskov kommune kunne stolt modtage deres diplomer fra rektorerne Vibeke T. Johnsen ( Teknisk Gymnasium) og Peter Kühlmann (Frederiksborg Gymnasium).

Der var både kage og kaffe til de stolte fremmmødte forældre og sang leveret af Frederiksborg gymnasiums kor, inden messen åbnede.

Eleverne havde arbejdet hele dagen med klargøring af messestande, hvor de præsenterede de mange temaer, de har været igennem de sidste to år. Gennem Opstartscamp’en med musik, idræt og matematik over retorik, sprog, Naturvidenskab, økonomi, virksomhedsbesøg  og historiedag er de blevet introduceret til det gymnasiale niveau gennem 8. klasse.

I 9.klasse har de oplevet, hvad er særligt på de forskellige gymnasieuddannelser – emnerne har været som virksomhedsøkonomi (HHX), matematik og udvikling af spil (HTX) samt kemi og Dansk (STX.)

Der var nok at vise frem!

Se billeder fra dagen her.Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev