IT-rygsæk

For ordblinde elever kan vi tilbyde en 'IT-rygsæk'. Her får du en computer, som har tale- og skriveprogrammer på. Her kan du blandt andet få læst tekster op – og du må også bruge computeren og redskaberne til eksamen. Hvis du gerne vil have en IT-rygsæk skal du tale med studievejlederen, som kan hjælpe dig med at ansøge. VUC i Hillerød afholder kursus for vores ordblinde elever.

 

Lektiecafé

I hverdagen fylder det faglige meget – også når klokken ringer ud. For der er mange lektier, du skal bruge tid på. Hvis du gerne vil have hjælp, kan du møde op i lektiecafeen, hvor ældre elever og lærere er klar til at kaste et par ekstra øjne på dine afleveringer, eller blot lave lektier i hyggeligt selskab.

 

Eksamenstræning

Du kender det måske: håndfladerne bliver svedige og hjertet begynder at ræse af sted, selvom du sidder stille uden for eksamenslokalet, Også det har vi råd for. Vi hjælper dig med at træne til at præstere optimalt til dine prøver og eksaminer. Studievejlederne giver dig redskaber, så du kan bearbejde din eksamensangst og den frygtede klap, der kan gå ned, når du sidder foran lærer og censor.Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev