På teknisk gymnasium er det vigtigt, at vi møder elevernes behov og blandt andet hjælper dem til at blive endnu dygtigere. Derfor sætter vi også fokus på de elever, der har et særligt fagligt talent.

 

Kontaktinformation

Hillerød: Talentkoordinator Nicoline Kjeldberg Kristensen, nkk@esnord.dk
Helsingør: Vicerektor Preben Meyer, prm@esnord.dk 

 

ATU                   

Skolen er med i projektet Akademiet for Talentfulde Unge (ATU), hvor de dygtigste elever med lyst og overskud får tilbudt faglige udfordringer ved siden af deres hverdag på teknisk gymnasium.

Som ATU-elev deltager du i akademiets forelæsninger, seminarer og udfordringer, der er målrettet elever på ungdomsuddannelserne inden for mange faglige retninger.

Den nye viden og oplevelserne tager AT-eleverne med tilbage i klasseværelset, hvor det kan give en ekstra dimension i undervisningen – både for dem selv og klassekammeraterne. Det er skolens ledelse, som udpeger de elever der skal indstilles til talentakademiet.

                              

Science Cup og DM i Teknologi

Hvis du er skarp inden for naturvidenskab, teknologi og teknik, har du mulighed for at blive udfordret fagligt og kreativt, når vi deltager i et hav af andre konkurrencer. Hvert år deltager vores elever for eksempel i Science Cup og naturvidenskabelige fagolympiader mv. Desuden har vores elever ofte opnået gode placeringer inden for DM i Teknologi, som hver år afholdes på Børsen.Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev