Studiemiljø i Hillerød

På HTX ved vi, hvor meget et godt studiemiljø betyder. Det skal være sjovt at stå op om morgenen, og der skal være noget at glæde sig til. På Esnord kommer du til at gå på en skole, der har masser af aktiviteter. Både af festlig og faglig karakter.

På skolen har vi mange gode traditioner. I løbet af skoleåret afvikles der i samarbejde med festudvalget op til flere fester, fx introfest, julecafé, halloweenparty, LAN-party over en weekend og selvfølgelig den store gallafest for 3. års eleverne.

I september/oktober måned deltager alle 1.G’erne i studiestartløbet, og vi har vores årlige idrætsdag, hvor du sammen med dine klassekammerater dyster med og mod andre hold på skolen. Du får rørt lemmerne, og du får et nyt kendskab til dine studiekammerater.

 

Elevrådet

Er du med i elevrådet, kan du være med til at sætte dit præg på skolen. Hvilke sociale aktiviteter synes du, der mangler? Skal der laves noget om i kantinen? Hvad kan lærerne gøre for, at undervisningen bliver endnu bedre? Her på skolen sætter vi stor pris på samarbejdet med aktive elever om både faglige og sociale emner. Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev