Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier–Lederne og VEU-centrene har for første gang uddelt den nationale efteruddannelsespris til virksomheder som har udmærket sig ved at arbejde systematisk med uddannelsesplanlægning. Entreprenørfirmaet Nordkysten fra Gilleleje fik en flot andenplads, mens førstepladsen gik til Projekt ”Det gode måltid” i Rebild kommune.

Samarbejdet mellem virksomheden og Erhvervsskolen Nordsjælland har været centreret omkring Nordkystens uddannelsesansvarlige, som har kunnet sætte gang i planlægning af AMU-forløb for de timelønnede, og it-kurser for virksomhedens byggeledere.

Vi ønsker med prisen at hylde en virksomhed, der i særlig grad har arbejdet systematisk med uddannelsesplanlægning, herunder skabt sammenhæng mellem virksomhedens udviklingsplan og kompetenceudvikling af medarbejderne. En virksomhed, der udmærker sig og som kan være kilde til inspiration for andre” fortalte Michael Kaas-Andersen, næstformand i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne, som overrakte efteruddannelsesprisen ved en reception i DEG-L’s lokaler i København, om tankerne bag prisen.

Fokus på uddannelse

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S har tradition for at tilbyde efteruddannelse for deres medarbejdere, men siden 2015 har virksomhedens direktør for alvor sat uddannelse i fokus, i et tæt samarbejde med VEU-center Nordsjælland.

"Selvfølgelig vil vi gerne have vundet førstepladsen, men vi har i virkeligheden allerede vundet fordi vores ansatte er meget tilfredse med at vi de senere år har givet dem mulighed for at videreuddanne sig. Vi har også fået blod på tanden fortsætter han, og fortæller hvordan de arbejder med en model for Nordkysten Academy der skal sikre medarbejdernes personlige og faglige kompetencer i fremtiden." fortæller Nordkystens direktør Frank Schou Kruse.

Veu Prisoverraekkelse

På billedet ses fra venstre: Susanne Bomholt Andersen, sekretariatsleder VEU-center Nordsjælland, Morten Bangsbo, uddannelsesansvarlig og Steen Hansen, økonomichef, Nordkysten A/S, og Per G. Godtfredsen, centerrådsformand, VEU-center Nordsjælland.

For mere information kontakt gerne VEU-centerets sekretariatsleder Susanne Bomholdt Andersen på 91330124Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
Esnord sender 8-10 gange årligt nyheder om skolen og uddannelserne.


Jeg interesserer mig for:Tak for din tilmelding
Tilmeld dig nyhedsbrev